3/3/09

Més ràpid

Des de fa una setmana, alguns de vosaltres potser heu rebut un missatge de SMS al vostre mòbil o bé un missatge de veu al contestador. La Biblioteca ha contractat els serveis de Telexpress que ens permet agilitzar alguns processos informatius de la Biblioteca: gestió de morosos, avisos d'activitats, inauguracions i també processos avaluatius i de participació.


Necessitem temps perquè gràcies al nou pressupost de la Diputació de Girona per compra de fons bibliogràfics, tornem a disposar aquest any de 34.950€ per comprar llibres i audiovisuals. Així doncs, intentarem cursar les vostres peticions de compres i estar sempre al dia. De fet, avui estem entrant l'últim Premi Nadal, el Sant Jordi, el Josep Pla...acabats de sortir d'imprempta. Un cop a la Biblioteca, ja sabeu que comptem ara amb reforços -la Aaouatif i en Josep, dos voluntaris- que ens permeten tenir els llibres a disposició més ràpid. Conjuntament amb en David Figarola, contractat per substituir el terç de jornada de l'Anna Sala, folren llibres i els deixen preparats per arribar ràpid a les vostres tauletes de nit.
Dues recomanacions (o 2 en 1): veniu dissabte a les 18h. a la presentació del darrer llibre d'en Màrius Serra, Quiet, i gaudiu de la darrera exposició de l'Arteca, la d'en Jaume Tó, que ens ha posat els colors de l'Empordà a les parets...quan s'emporti els quadres els enyorarem molt. Avui el fotògraf i col·laborador d'Arteca,
en Jordi Cané, està fent les fotografies als nous fons incorporats a l'Arteca. En Joan Soler ja les té quasi totes catalogades al catàleg en línia PMB.






No hay comentarios: