27/5/09

Caçant Rovellons


Ara feia dies que no actualitzàvem aquest blog, però de coses per explicar-vos en tenim moltes. Comencem amb una il·lusió: la Biblioteca està nominada a rebre el premi honorífic Rovelló convocat per l'Ajuntament de Mollerussa.

Aquest guardó és atorgat a una persona o entitat que per la seva obra o tasca hagi contribuït de manera notable a la literatura infantil i juvenil dels Països Catalans. Aquest guardó es lliurarà també amb caràcter bianual i en el qual el guanyador serà escollit per votació popular. El primer d’aquests premis honorífics, que està dotat amb 1000 euros i una escultura original, es lliurarà enguany en un acte que tindrà lloc el dia 11 de desembre. Així doncs, a les persones que estigueu interessades en donar el vostre vot mitjançant SMS, us emplacem a clicar aquí

Si tenim sort i sortim escollits, ens agradaria vaitjar tot l'equip de la Biblioteca a Londres, a visitar les Idea Store, un nou concepte de biblioteques que s'està imposant amb molt d'èxit a la capital britànica i que el Sr. Sergio Dogliani ens va presentar a Girona fa un parell de setmanes.

Per donar una mica de color a aquesta entrada, us adjuntem unes fotografies de la Gimcana Cultural familiar que vam organitzar dissabte passat. Les 15 famílies que van participar s'ho van passar d'allò més bé amb les 8 proves que els hi teníem preparades:
· Arxiu Municipal: copiar en el bloc de notes la frase en llatí que hi ha a la façana de l’arxiu.
· Fundació Josep Pla: fotografia de família amb una boina
· Can Genís: pujar al rocòdrom amb la col. Grup Excursionista de Palafrugell
· Plaça Can Mario: pintar al mural gegantsde Primaverart
· Museu del suro: recerca de taps de suro pintats o portar taps de suro
· Ajuntament-registre: entrar una instància dient que estan participant en una gimcana-portar la fotocòpia de la instància.
· Fraternal: imitar una caricatura en el bloc + Refrigeri a càrrec del Grup Festes de la Primavera
· Biblioteca: participar en el llibre gegant
conjunt

L'any que ve repetirem si tot va bé.D'altra banda, us adjunto aquí la nova imatge d'Arteca que utilitzem per anunciar les noves exposicions de maig-juny. Esperem que us agradi. El disseny és d'en Lluís Pareras.No hay comentarios: