22/12/10

Gener s'apropa

Algunes reflexions abans d'acabar l'any:
Malgrat el pressupost mutilat que haurem d'assumir per l'any vinent, la maquinària de la Biblioteca no s'atura i ja us podem proposar algunes activitats interessants de cares a les properes setmanes. Molt relacionades amb l'actualitat:
-divendres 21 de gener a les 20h: l'escriptor, periodista i professor de periodisme a la URV,
Rafael Vallbona ens acompanyarà per guiar un debat al voltant de 'Wikileaks, entre el deure d'informar i el dret a callar'. Interessant, veritat? Per a tots aquells preocupats pel món de la informació i la comunicació.
-dimarts 25 de gener a les 19h.: una taula rodona amb el títol de 'Resultats de l'educació a Catalunya' amb l'Àlex Castillo (
FAPAC), en Paco Jiménez (degà dels estudis de Magisteri a la UDG) i un representant de la Fundació Bofill. Parlarem de l'últim estudi PISA però no tant de les xifres sinó sobretot des de l'enfocament de les famílies. Com poden les famílies ajudar a millorar el rendiment dels seus fills?. Quines conclusions es desprenen de diferents estudis d'aquest tipus?. No us ho perdeu els pares i els educadors!

Evidentment, també hem preparat un inici d'any interessant per els més petits: el 14 de gener el Mag David ens portarà màgia a la biblioteca.

Estem contents perquè ja tenim els artistes que exposaran el 2011 a l'Arteca fruit del sorteig públic que vam fer dijous passat. La primera persona a exposar aquest proper mes és la pintora palafrugellenca Rosa Aguiló. Ara mateix, el seu quadre està disponible per el préstec...us el guardem?

Volem continuar cooperant amb vosaltres. Ens agradaria contribuir a que els palafrugellencs siguem més crítics, més actius, més informats, més participatius. Ens hi esforçarem!



No hay comentarios: