29/3/11

Patrocinadors de la biblioteca


Aquestes dues darreres setmanes hem tingut una sorpresa innovadora i apassionant: una persona molt vinculada al món de les biblioteques catalanes (que vol mantenir l'anonimat) va tenir la genial idea de celebrar el seu 60è aniversari amb una gran festa i rodejada dels seus amics. Fins aquí, tot normal. Ara bé, la proposta de regal que va suggerir als seus amics (per desfer-se de possibles "pongos", deia ella fent broma) va ser oferir 2 números de compte per finançar projectes relacionats amb els joves i les biblioteques. En va triar dos: l'Àlbum del Raval i el Bibsons de Palafrugell. Després d'aquests dies, us informem que al "nostre" compte hi ha un total de 28 aportacions per un import total de 1620€. Fantàstica la idea i fantàstic el resultat, veritat? Els hi agrairem personalment a tots els donants l'aportació, que en temps de crisi, ve més que bé.

Amb anterioritat a la Biblioteca hem gaudit de diferents tipus de patrocini: la Fundació Caixa Catalunya ens va impulsar fa 8 anys la creació dels Bibliobarris. Altres comerços locals han col·laborat amb nosaltres: Photoplay, amb l'infatigable Esteve Salabert al davant, les llibreries La Polèmica, Còmics, Columna i Mediterrània amb els vals de descompte dels NPL o més recentment, Vins i Licors Grau amb la Vinoteca.

Aquest estiu, rebrem un impuls molt gran també per reeditar la Biblioplatja de Tamariu per part del Càmping Tamariu, amb una propietària excepcional, la Marina Boix que finançaran els costos de personal per celebrar el 50è aniversari del Càmping; l'Associació d'Amics i Veïns de Tamariu que ens recolzarà molts temes logístics i Random House Mondadori que ens la publicitarà.

Intentarem comptar, com sempre, amb el suport de l'Hotel Hostalillo i la seva terrassa privilegiada per a l'organització d'actes, tot i que aquest estiu, esperem sorprendre-us gratament.

Moltes altres persones han patrocinat amb temps la Biblioteca: els voluntaris i col·laboradors que de forma altruista i reiterada tenim per aquí.



A tots ells, MIL GRÀCIES per fer créixer la cultura de Palafrugell!

2 comentarios:

Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà dijo...

Propostes i idees com aquestes, són les que la fan una persona excepcional, tot un exemple a seguir, professionalment i personalment.
I genial per a la vostra biblio en ser-ne una de les escollides.
Estic segura de que en treuràs tot el profit possible!.

Marisa SGR dijo...

Genial!!!
i Ojalà més gent s'animés a fer aquests tipus de patrocinis!!!

A Sant Gregori fa uns anys hi va haver una persona que va donar tot l'import del seu premi, com a concursant guanyador del Premi Literari, a la Biblioteca i vam poder gestionar la compra d'un instrument musical pels preludis de la Biblioteca. Li estem molt agraïts!!!

Marisa SGR