8/10/08

Parlen de nosaltres

Sí, sí, comprovat: parlen de nosaltres. No sempre bé, però en parlen. A les converses de cafè hi ha un tema de fons, l'Arteca, que genera debat. Per cert, una novetat: en Tom Sharpe ens ha donat pel fons Arteca una magnífica fotografia. També parlen (és el que té ser força cafetera!) de la proposta dels Superlectors. Uns carnets que premien als lectors de 5è de primària la seva fidelitat lectora...sabíeu que en una setmana ja tenim 16 nois que l'han utilitzat?

Avui ha sortit una notícia de l'Arteca al Telenotícies Comarques de TV3; fa pocs dies em van tornar a entrevistar les responsables de l'Associació de Suport a la Dona, la Mercè Amorós i la Cloti Martínez al seu espai de TV Costa Brava. Les biblioteques interessen cada vegada més.

I us animem a tots a parlar de biblioteques. S'ha engegat un debat obert sobre el futur de la biblioteca pública amb el títol Imagina. Podeu clicar aquí i participar! A la sessió de presentació de dijous passat a Girona, en Josep M. Terricabras va definir fantàsticament les biblioteques públiques i com a adjectius finals per sintetitzar el que a ell li agrada que siguin: amables i provocadores. La nostra regidora de Cultura, Glòria Cruz, va apostar de forma contundent i decidida per unes biblioteques humanes i obertes. Celebrem aquesta iniciativa i us animem a participar-hi!

1 comentario:

blai dijo...

http://barraloans.blogspot.com/2008/10/sortim-la-tele.html Aquí també parlen de vosaltres, hi hi ha una captura del TN.