10/1/09

Any 9

Bon any nou a tots! Ja tenim flamant guanyadora de la Panera cultural d'enguany: la Marta Canadell Gili. Felicitats! Tot nou any, va seguit de bons propòsits. Des de la Biblioteca us en suggerim alguns:
 1. Trobar una nova feina? la biblioteca ofereix un taulell amb ofertes de feina (que també estan penjades a la web de la biblioteca), llibres d’empreses que ofereixen treball, manuals per aprendre a redactar curriculums o a preparar una entrevista de feina.

 2. Aprendre xinès? o japonès, o rus, o àrab...mai no és tard per les llengües. Vine i consulta els materials per aprendre idiomes a la biblioteca

 3. Passar més estones amb els fills? una bona manera d’estar junts i compartir una estona agradable en família: la secció infantil us ofereix un racó per ensenyar contes als vostres fills i compartir una bona estona. Si ho feu regularment, els vostres fills tindran més oportunitats per apassionar-se per la lectura i ser unes persones amb més recursos.

 4. Refrescar l’anglès? sabeu que els dimarts s’ofereixen converses en anglès amb un professor nadiu? I els dimecres, en francès. De forma oberta i gratuïta.

 5. Aprendre informàtica? la biblioteca programa cursos d’iniciació a internet per adults. 6 hores per començar a navegar.

 6. Llegir més? aquesta vegada no tens excusa: 40.000 llibres al teu abast...en tens per triar i remenar. El temps no és problema: els deixem per 3 setmanes i pots demanar pròrrogues si no te’ls has acabat.

 7. Preparar millor les vacances? disposem de guies de viatge actualitzades de tot el món, plànols de les capitals dels principals destins, guies d’hotels, guies de turisme rural, llibres per preparar rutes i excursions...

 8. Aprovar les oposicions? sempre has volgut treballar a l’administració? Vols ser bomber o policia? A la biblioteca t’ajudem: llibres amb temaris preparats per ajudar-te en el teu repte.

 9. Conèixer els clàssics del cinema? estàs fart de la programació de la televisió? Estàs fart de les pel·lícules comercials? A la biblioteca també disposem dels clàssics del cinema en DVD

 10. Estar més al dia? cada matí t’oferim 8 diaris i el servei Diaris del món per estar més al dia que mai.

 11. Cuidar-te i practicar algun esport? us oferim una secció de Salut i una secció d’Esports on podreu trobar informació per millorar la vostra dieta, fer una vida més sana o fer un pla d’entrenament d’algun esport.

 12. Tornar a pintar? si veniu a visitar l’Arteca de la biblioteca veureu que a Palafrugell hi ha un col·lectiu d’artistes molt potent...segur que us encomanen les ganes de tornar a provar-ho!

Per cert, no us perdeu l'actual exposició d'Arteca de les 'Marines' d'en Gaspar Vilà. Són una dotzena d'aquarel·les senzillament fantàstiques que atrauen els ulls dels nostres usuaris com imans. Tothom ens pregunta si són fotografies per l'alta qualitat i vivesa dels colors.

No hay comentarios: