10/3/09

ApropART-te

Dissabte passat en Màrius Serra va venir directament de Palma de Mallorca fins a la nostra Biblioteca. Hauria de pensar molts enigmàrius per trobar prou paraules per agrair-li l'acceptació de la proposta. Ens va presentar el seu darrer llibre, Quiet, que us recomanem com a lectura prioritària. En Màrius és una persona excel·lent: generosa, comunicativa, sincera i dinàmica.

La seva generositat, a més, l'hem pogut recollir avui, fruit d'un dels seus articles a La Vanguardia on lloa el nostre servei d'Arteca. Aquí el podreu llegir. Fins i tot en el títol de l'article no pot evitar fer un dels seus personals jocs de paraules que ens copiarem ràpidament. Per cert, ens va recomanar les lectures dels llibres de John Cheever i d'un nou talent de casa nostra, en Jordi Lara amb el títol Una màquina d'espavilar ocells de nit

També ens volíem fer ressò del magnífic programa de Bibsons de dijous passat, l'Aaouatif, en Josep i l'Icham ens van fer una eclèctica mostra dels interessos i passions juvenils. Vam parlar d'un altre llibre que us recomanem Per què tothom em mira això del cap, de la Randa Abdel-Fattah. Avui en Cyril Torres farà a Ràdio Palafrugell una mostra de 'millors moments' del Bibsons per la presentació de la bona pràctica a les 2es Jornades d'Immigració i Biblioteques del proper 30 de març.

A nivell digital, dos apunts: una foto de l'enginyós segell amb l'empremta del dit d'en Llullu, el fill d'en Màrius Serra i les fantàstiques ditades i pintades a les pedres que anunciaran la Sopa de pedres popular del proper 21 de març a Plaça Nova.

No hay comentarios: