21/4/09

Vermell Sant Jordi

Fa uns dies, la Blandine, en Jordi Cané i la Yolanda Uriarte van pintar les parets de l'espai d'exposició Arteca d'un to vermellós. Aquests dies amb l'exposició Liberart de l'Anna Llimona i la Mercè Roig aquest espai llueix amb els tons refrescants de les seves obres. Us animem a venir!
A les últimes entrades d'aquest blog us parlàvem dels joves voluntaris de la biblioteca. Hem aconseguit una fotografia perquè els conegueu i quan vingueu per la biblioteca els identifiqueu. Es diuen Aaouatif, Fàtima, Naima i Josep.


Aquest any, per Sant Jordi, també ens podreu trobar al C. Cavallers, al costat de la resta de parades de llibreries del poble. Presentarem moltes novetats que hem comprat i que ja estan a la vostra disposició. Els punts de llibre que us entregarem quan feu ús del préstec són els guanyadors del 6è concurs de punts de llibre de St. Jordi. Us copio aquí la nota de premsa que ha fet la companya Susana:

Com cada any, apropant-nos a la data de Sant Jordi, la Biblioteca de Palafrugell organitza entre els nostres usuaris infantils el seu concurs de punts de llibre.
Aquest any 2009 el nostre protagonista ha estat el Gos Rovelló, creat per l’escriptor català Josep Vallverdú, del qual es commemora el 40è aniversari.
Aquest entranyable i simpàtic cadell és un clàssic de la literatura infantil, i com tots els clàssics mai envelleixen, sinó que viuen generació rere generació.
El concurs, obert a tots els nens i nenes fins als 14 anys, presenta com a únic requisit que els i les participants lliurin un punt de llibre que tingui com a protagonista el Gos Rovelló i Sant Jordi.

Es van lliurar una trentena de punts de llibre. Després d’una llarga deliberació pels membres de la Biblioteca de Palafrugell tres van ser els escollits com a guanyadors.
Des d’aquí donem la nostra enhorabona als guanyadors! Júlia Tapias (6 anys), Azzdine Haddadi (12 anys) i Anissa El Abiad (8anys).1 comentario:

azzdine dijo...

quero que queties mi foto