14/7/09

Obert per vacances


Aquests dies molts usuaris ens pregunten si fem els mateixos horaris que la resta de l'any. La resposta és afirmativa, així que us esperem per vacances! Gaudireu de les darreres novetats editorials, d'unes refrescants exposicions d'Arteca, del servei d'Internet i wi-fi gratuït, de les darreres guies de viatge...i d'un munt de sorpreses que anireu trobant.

Una de les activitats que no trobareu a la nostra agenda trimestral, és la del proper dimarts 21 a la tarda: un Homenatge a Xesco Boix en els 25 anys de la seva mort. Podreu gaudir d'una petita actuació d'en Jordi Tonietti i la Bicicleta i de la presentació del següent llibre, a càrrec dels seus autors:

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola mi querida Carmen:molt be Carme molt be tot aixo,espero que tot va be,ara estic disfrutant del meu ordenador a casa,pero tambe de molt bonic temps que fa aqui en Rabat,al fin de este ano estare en espana,hasta entonces espero que tengais buenas vacaciones con los queridos usuarios del meu pais (piratas del caraibe) y tambe fuera de la biblioteca.. y hasta luego..hicham