15/12/10

Carta als Reis

Un bibliotecari amic, en Dani Gil, està fomentant el debat interprofessional proposant redactar unes idees força, una mena de carta als Reis. Així que li agafo la idea per anotar alguns regals que ens agradaria aconseguir de Ses Majestats els Reis d'Orient en aquest any vinent:
1. Continuar sent un motor cultural per al municipi: la biblioteca s'ha posicionat com un dels equipaments culturals més actius del municipi. Les enquestes demostren que és un dels espais públics més coneguts i utilitzats.
2. Comptar amb la confiança de més usuaris i aconseguir arribar als palafrugellencs que encara no utilitzen la Biblioteca.
3. Que la crisi no retalli més els nostres pressupostos però sobretot que no afecti a la peça clau de la biblioteca, el seu personal. Que els Reis ens portin imaginació, intel·ligència i paciència.
4. Que el desè aniversari de la Biblioteca ens serveixi per revisar, renovar i obrir-nos portes. Ens agradaria que les activitats de celebració que organitzem tinguessin èxit.
5. Esperem que les tecnologies siguin les nostres aliades i que dels nous usos en sapiguem extreure noves propostes.
6. L'any vinent, és any d'eleccions. Esperem que el regidor/a responsable de la Biblioteca ens ajudi a trobar recursos per les nostres iniciatives i s'engresqui amb les nostres propostes. Que el proper consistori observi la Biblioteca pública com un servei social de primer ordre.

I com que sabem que els Reis tenen molta feina, ho deixem aquí, amb aquesta foto tan xula que encapçala el nostre arbre de Nadal:

2 comentarios:

Daniel Gil Solés dijo...

Carme,

gràcies per la menció, i felicitiats per la Carta als Reis, espero i estic segur que amb la teva empenta conseguiràs tot això i més! I suposo que l'any vinent, any d'eleccions municipals, serà clau per a moltes biblioteques públiques. Ànims!

Toni Sellas dijo...

Ple suport a la carta als Reis que has escrit, Carme. Jo també els demano que us conservi a tot l'equip l'empenta i energia que permet a la biblioteca ser el que és. Endavant!
Bon Nadal a tots i profitós 2011.