28/11/11

Bona collita

La celebració dels 10 anys de Biblioteca es va cloent amb una nova bona notícia: el proper 18 de desembre recollirem el Premi a la millor iniciativa de l'any 2011 a Palafrugell en els premis Peix Fregit. Enguany ens premien la iniciativa de les Converses de barraca a Tamariu. Fantàstica notícia tenint en compte que podrem agrair en públic la col·laboració de l'Ass. d'Amics i veïns de Tamariu, a la gent gran -els protagonistes sovint anònims-, a la Momo i al personal de la Biblioteca, a la Marina del Càmping Tamariu, a en Xavier Rocas, regidor de cultura, i tants altres.

Fa dos anys recollíem el mateix guardó per l'Arteca i uns anys abans la directora de la Biblioteca tenia el privilegi de recollir el de Palafrugellenca de l'any.
Enguany doncs, tenim bona collita. A més, aquests dies estem tocats del bolet: fins el proper 30 de novembre tindrem un centenar de tipus de bolets que vam anar a recollir una setentena de persones ahir als boscos de les Gavarres. Estan classificats gràcies a la gent de l'Ass. de micologia Joaquim Codina. L'activitat va ser un èxit gràcies a l'organització de l'Ampa del Pi verd.


No hay comentarios: