2/2/12

Ser bons amfitrionsUn dels propòsits que ens hem marcat per aquest nou any és aportar valor a les activitats que organitzem. Un dels nostres punts forts com a entitat és la programació d'activitats. En aquest sentit, a tall d'exemple , el 2011 vam programar activitats amb un munt d'escriptors i divulgadors de renom:


-Rafael Vallbona (gener 2011). Escriptor de més de 30 títols i col·laborador a molts mitjans.

-Assumpte Montellà (febrer 2011): historiadora infatigable que ens ha visitat diverses vegades.
-
Xavier Cortadellas (març 2011) responsable d'Edicions Sidillà de Torroella de Montgrí i director de redacció de la Revista de Girona
-
Vicenç Pagès (abril 2011) l'any 2009 va publicar una de les novel·les en català més venuda "Els jugadors de Whists". Col·labora amb El Punt-Avui
-
Xavier Duran (maig 2011): és el director de l'espai Ciències de TV3 i un dels principals divulgadors científics del país.
-
Núria Esponellà (juny 2011): guanyadora de diferents premis literaris. Darrera novel·la 'Rera els murs' va ser un èxit de vendes.
-
Màrius Serra (juny 2011): escriptor polifacètic i col·laborador de la Vanguardia i múltiples mitjans. És un dels escriptors més admirats per l'equip de la Biblioteca.

-Martí Gironell (juliol 2011): un dels escriptors més llegits en llengua catalana. Presentador de telenotícies. Va col·laborar a la Biblioplatja de Tamariu.
-
Eva Piquer (agost 2011): periodista cultural a l'Ara. Va venir a la Biblioplatja.
-
Matthew Tree (setembre 2011): va repetir visita per venir a parlar-nos del seu llibre 'Com explicar aquest país als estrangers'


Fa només uns dies teníem la Biblioteca a vessar amb la conferència de l'economista Santiago Niño Becerra.

Doncs bé, gràcies al recolzament de l'Associació de Turisme de Palafrugell estem negociant packs d'estades a Palafrugell que representin un incentiu important a l'hora de convidar persones que tenen una agenda molt complicada i que han de venir de lluny, sovint de Barcelona. Us en mantindrem informats. De moment, aquest any ja hem programat activitats engrescadores amb en Saïd El Kadaoui, la Victòria Cardona, en Jordi Amat i la Gemma Lienas. En els propers dies vindran:-Lolita Bosch: aquesta escriptora ens visitarà el dia 17 acompanyada de la il·lustradora del seu darrer conte infantil 'Els amics de l'Art', Noemí Villamuza.

-Adrià Pujol: escriptor d'arrels palafrugellenques que ens presentarà un llibre espectacular i molt recomanable: 'Escafarlata d'Empordà: paria d'un pària'. El dia 10.

-Marc Boada: científic, presentador del programa Què, qui, com que ens presentarà, el dia 15 el seu llibre 'Els 3 infinits: un llibre de ciència per a gent de lletres'.

I el mes de març ja el tenim ben engrescador també amb la presència de la Rosa Regàs, la Laura Borràs, en Rafael Vallbona...

Es tractarà de tractar-los de la millor manera que sabem i que el municipi de Palafrugell quedi gravat amb la qualitat de la seva gent. El tracte agradable i positiu és el que ens haurà de distingir com a entitat i com a municipi. Bones experiències per als nostres usuaris i per als nostres convidats.No hay comentarios: