22/10/08

738 PAC

738 PAC és l'original nom que va posar en Marcos Pacheco a la seva exposició. Ens va demanar quina seria l'etiqueta (teixell, n'hi diem nosaltres) que correspondria a una de les seves obres dins la classificació que utilitzem a les biblioteques. Aquí teniu una petita mostra de l'exposició conjunta amb en Pere Maruny, convilatà nostre i fotògraf excepcional:


I aquí teniu el telenotícies que va emetre TV3 el 8/10/08 amb un petit reportatge de l'Arteca.

Divendres passat vam fer titelles a la Biblioteca, amb la companyia Pamipipa. Mireu quina gentada! L'espectacle va estar molt bé i s'emmarcava dins les activitats que oferim en el programa Nascuts per llegir.

I és que podríem parlar d'una biblioteca 'de matins' i una biblioteca 'de tardes'. A partir de les 17h. la Biblioteca es comença a convertir en la segona casa de MOLTS adolescents i joves. La convivència amb la resta dels usuaris de la biblioteca continua sent molt difícil amb un grup determinat d'aquests usuaris i, ni la intervenció del mediador de l'Ajuntament, Hassan Abarkan, ens està ajudant a resoldre definitivament els conflictes quotidians. A la Biblioteca, i al municipi en general, falten espais exclusius per a joves i prou atractius per a que no passi això ni a la Biblioteca ni a cap altre servei. Bé, aquest tema dóna per moltes entrades més d'aquest blog.

Però bé, acabem amb un breu recordatori optimista: dilluns vam celebrar el 7è aniversari de la Biblioteca en les actuals dependències i divendres es celebra el Dia Internacional de les Biblioteques, que des de 1997 es celebra també a Espanya. Les biblioteques són un puntal important de democratització de la cultura i un referent en la transmissió del coneixement.



1 comentario:

Anónimo dijo...

Feliç aniversari... i ànims per seguir tan i tan en forma.