15/10/08

Ens assessorem

Aquest inici de curs està sent productiu en matèria de biblioteques escolars. Un dels serveis que oferim, el dels assessoraments als centres en la creació i dinamització de les seves biblioteques, ha estat molt sol·licitat. l'IES Prats de la Carrera, l'IES Baix Empordà, el CEIP Carrilet i properament el CEIP Torres Jonama han demanat i han rebut la nostra visita i el nostre suport, a la tasca, sempre voluntariosa i molt autodidacta de les biblioteques de centres educatius.

Però per poder assessorar, el personal de la Biblioteca també ens hem de formar. En Joan, la Susanna i jo estarem aquest divendres i dissabte a les 3es Jornades Interprofessionals del Grup de Biblioteques Catalanes associades a la Unesco.

També estem contents perquè demà dijous s'inicia la 3a temporada del Bibsons, el programa de ràdio en directe des de la biblio. Aquesta setmana comptarem amb la Hanan El Bouziani i la Wassima com a conductores del programa (diuen que estaven esperant que això comencés!) i convidem en Marcos Pacheco, el ceramista i fantàstic artista que actualment està exposant a l'Arteca, juntament amb el fotògraf i periodista Pere Maruny que ens ha presentat unes fotografies sobre Palestina que són fantàstiques. No us heu passat encara per l'Arteca?? Sabíeu que ja estan sortint en préstec les obres del fons Arteca?

1 comentario:

Anónimo dijo...

No se si ho sabeu, però el foto-periodista Pere Maruny, a part de viure a Palestina, quan ve aquí viu a Palafrugell. Molt bona aquesta exposició.