27/1/09

Energies

De l'energia dels arbres ens en va parlar detalladament dijous passat la Monse Pla. Encara ens queda l'aura de la Monse i esperem que ens hagi deixat forces per fer front a aquest nou any. Vam poder entrevistar-la junt a la Núria Gich, la jove pintora que exposa els seus interessants 'Blancs' aquests dies a l'Arteca al Bibsons. Va ser tot un plaer.

Efectivament ens cal energia per buscar solucions imaginatives per ajudar als nostres usuaris que s'han vist immersos en aquest procés de crisi: cada vegada vénen més usuaris buscant feina, imprimint curriculums, deixant cartells oferint-se per fer tasques o simplement entrant a la biblioteca perquè fins ara no ho podien fer perquè estaven treballant. Aquests dies estem treballant en la millora del servei Wi-fi i en l'oferta d'ordinadors portàtils en préstec a les nostres instal·lacions. Petites millores tècniques que esperem siguin ben rebudes.

A més, ens han cridat per anar a explicar 'bones pràctiques': dimarts vinent parlarem de l'Arteca a l'Escola d'hivern de la Biblioteca Pública a la Facultat de la Biblioteconomia i Documentació de la UB i el 30 de març parlarem del Bibsons a la 2a Jornada Immigració i Biblioteques.

Acabem aquesta entrada amb una imatge de l'expo que sota el títol 'Busco feina' el sindicat CCOO ens ha cedit a la biblioteca (Planta 1). Per anar-hi pensant, tot plegat.






















No hay comentarios: