5/2/09

Sopa de pedres i lletres

Demà divendres a l'hora del conte, la Dolors Arqué ens farà una sessió especial dedicada a una iniciativa social que s'està coent a Palafrugell: la sopa de pedres. Es farà una sopa popular el dia 21 de març a Pl. Nova per aconseguir diners per Càrites, una entitat que treballa per la gent més necessitada. El conte de la sopa de pedres anirà seguit d'un concurs de dibuix d'on extraurem les imatges per il·lustrar aquesta activitat que neix de l'ajuda i col·laboració de moltes entitats i ciutadans.


Aquest dissabte hem convocat una reunió informativa per parlar del projecte Arteca. Després de mig any de funcionament, toca avaluar i presentar les novetats. Realment, la nova imatge gràfica (realitzada per en Lluís Pareras) i els procediments més pautats són un bon treball que esperem que siguin ben rebuts. En l'àmbit dels bibliotecaris, l'Arteca va ser una iniciativa que va agradar molt a la 5a edició de l'Escola d'hivern, una iniciativa de formació contínua en la nostra professió.
Per cert, els dissabtes recordeu donar un cop d'ull al Suplement cultural del diari AVUI. L'amic i escriptor Lluís Llort penja les petites col·laboracions que fem algunes biblioteques públiques i llibreries per ajudar-vos a triar el proper llibre per llegir.

No hay comentarios: