8/11/10

Cicles vitals

Ahir va ser una data dolorosa per l'equip de la Biblioteca. Va morir el marit de la companya Anna M. el mateix dia que l'any passat va morir el pare de la Montse, una altra treballadora de l'equip. Davant les circumstàncies difícils, les persones ens obliguem a buscar consols i raons per continuar lluitant. A la Biblioteca, sovint ens demanen per llibres que tractin el procés del dol, i sobretot contes per parlar de la mort als més petits, un tema tabú a la nostra societat.

Aquest dijous a les 19h. precisament, l'Esther Caralps i en Xavier Jané, experts en coaching ens parlaran dels llibres per viure millor, anomenats també d'autoajuda, amb una tria per a diferents circumstàncies i ens anirà bé comentar-los i escoltar diferents impressions sobre aquest tipus de llibres.

I si parlem de cicles vitals que es clouen també és important referir-nos als cicles que comencen: dissabte vinent a les 12h. el periodista Carles Capdevila -conegut per nosaltres quan va venir a presentar el seu programa de ràdio Eduqueu les criatures des de la biblioteca- ens presentarà el nou projecte del DIARI ARA aquí a la Biblioteca. Un projecte engrescador i un repte interessant!




No hay comentarios: