28/11/08

Plantologia

'Plantologia' és una de les noves paraules estrelles que guardem en la nostra llibreteta secreta de la biblioteca. En aquesta llibreta hi posem les preguntes divertides o comentaris increïbles que ens han adreçat, a manera d'anecdotari. Plantologia és una aportació que ens va fer un usuari adolescent. Va demanar-nos 'On és la secció de Plantologia?' per referir-se al fons de Josep Pla. Tenim altres joies d'aquesta mena que espero poder compartir amb vosaltres.
Aquesta setmana ens han donat una bona notícia: l'Arteca rebrà el Premi a la millor iniciativa 2008 de Palafrugell, atorgat per l'Equip de Crònica d'un any i Edicions Baix Empordà. És una satisfacció que ens impulsa a millorar contínuament aquest engrescador projecte.
Aquest primer trimestre estem rebent moltes visites d'escoles i llars d'infants que volen conèixer una mica més la Biblioteca. De fet, sobretot la Susanna, es dedica a oferir un fons renovat i llaminer pels més petits, amb les darreres novetats de contes del mercat. Aquí teniu a l'Anna Sala en acció:


1 comentario:

Anónimo dijo...

Moltes felicitats pel premi. Us mereixeu això i més!