5/12/08

Tahual

Ens acaben de deixar impressionats. Tahual ha estat montant la seva exposició d'Arteca, amb la sèrie 'Empiezo a entender lo que sienten los esclavos al nacer'. El quadre principal ocupa tota la nostra paret! Aquí el veieu mentre l'estaven instal·lant (tres horetes de res).

Aquesta tarda de divendres és diferent: el muntatge d'en Tahual, els petards que ens indiquen que s'està inagurant la pista de gel de Can Màrio, la planta primera de la biblioteca tancada perquè ens han netejat la moqueta i, tot això, a les portes d'un pont. La gent ve per proveir-se de la novel·la i la pel·lícula pel cap de setmana.


Al taulell, ja ens pregunten per la nostra Panera cultural. Tots els nostres usuaris que utilitzin el servei de préstec durant aquest mes, entren en el sorteig d'entrades per teatre, cinema, sopar, val per comprar llibres, cursos...a veure aquest any qui serà l'afortunat!


En Joan Soler ha anat, com cada divendres, a donar un cop d'ull als Bibliobarris. A Calella està ensenyant a fer funcionar un blog a en Jesús Soler ( no són família ;-)) i a Llofriu supervisarà el que s'està fent. A l'espai intern, en David i la Susanna s'estan fent un fart de folrar llibres nous. A veure si acabem d'entrar les dotzenes de caixes que tenim de llibres nous. Bon cap de setmana llarg!

No hay comentarios: