9/2/10

No ens hem quedat sense parla

Fa més de dos mesos que no editàvem cap entrada al bloc. Us demanem disculpes. Com us podeu imaginar, no ens han faltat històries per explicar-vos, sinò temps per fer-ho. M'agradaria encetar aquesta primera entrada de l'any 2010 amb un fragment del poema Biblioteca d'en David Jou.
"Hi ha espais que semblen carregats d'espera,
com una caixa de ressonància, àvida de l'atac de la música per fer-la créixer".
El Sr. Jou, a banda de regalar-nos una magnífica conferència sobre els 'Horitzons del diàleg entre ciència i religió' el passat 22 de gener, ens va oferir bona part dels seus llibres de ciència i de poesia. També ens ha fet arribar un fantàstic llibre editat pel seu pare: 'La Biblioteca popular a Sitges'. La mare de David Jou és la insigne bibliotecària Dolors Mirabent. Aquest llibre ens parla de l'evolució de les biblioteques. Un dels capítols s'anomena 'Canvien els vents'. Una mostra clara de la ràpida carrera que fan les biblioteques, la teniu en les nombroses biblioteques que ja ens trobem a les xarxes socials com el Facebook.
Compaginar l'augment de visitants de les biblioteques amb una agenda d'activitats per a totes les edats i amb uns recursos limitats, no és fàcil.
Esperem que aquest 2010 us puguem oferir una biblioteca 10!

No hay comentarios: