21/6/10

Renovant

Aquests darrers dies hem renovat la web de la Biblioteca i ara aprofitem també per rentar-li la cara al bloc i actualitzar-lo. Hi actualitzem, l'actiu més important de la biblioteca: el personal. Ja trobareu les cares de les persones que hi treballem (bé, falten l'Anna Ramon i la Hafida) però ja els hi trobarem foto. També, a l'entrada, els links directes al nostre perfil de Facebook que recentment ha premiat a l'amic 2000! i també el link a la web d'Arteca, un servei innovador.
En aquest blog hi continuareu trobant reflexions, anècdotes i novetats, amb un espai més ampli del que ens permet el format facebook o la web.
S'acosta l'estiu i aquest any ens sap molt greu comunicar-vos que per ajustos pressupostaris no podrem dur a terme la 8a edició de la Biblioplatja de Tamariu. Confiem que l'any vinent trobem les fòrmules per continuar-la. Mentretant, aquest estiu us oferirem converses amb autors, lectura al pati de la biblioteca, algun concert i unes hores del conte especials. Sigueu benvinguts (o ben retrobats) i esperem que continueu sent seguidors del nostre blog!

Si teniu una estoneta no us perdeu aquest petit conte de José Saramago, in memoriam

No hay comentarios: