25/6/10

Obrim l'agenda

A pocs dies perquè surti d'impremta la nova agenda trimestral, us avancem algunes activitats que no us podeu perdre:
-El proper dijous 1 de juliol: 2 activitats interessants per dos tipus de públic diferent: de 18 a 19h. l'últim programa del Bibsons, el programa de ràdio amb els joves. A les 19h. una xerrada amb la Sandra Bisbe al voltant de la seva recerca sobre les dones obreres a Palafrugell. Properament, ens agradaria parlar de les dones que treballaven a la Cooperativa. Si coneixeu alguna persona que ens pugui ajudar en aquesta recerca, us agrairem que contacteu amb nosaltres.
-Divendres 9 de juliol: a les 18h. sessió d'hora del conte infantil amb la nostra Regidora de Cultura, la Glòria Cruz que desplegarà la seva versàtil dedicació. Una hora més tard, farem la presentació del llibret de Festa Major i l'entrega de Premis de narrativa curta de Festa Major de Palafrugell. Ja tenim guanyadors...però guardem el secret ;-). Per cert, a la fotografia us mostrem l'orgull nostre d'aquest curs: els Superlectors de 5è: 16 nens i nenes que van llegir 20 llibres durant aquest curs del fons de la Biblioteca.

Comencen a pujar les temperatures a Palafrugell. Restablert el funcionament de l'aire condicionat a la Biblioteca, ja no hi ha excusa per venir a gaudir dels nostres serveis!

No hay comentarios: