26/8/10

Nou curs

Aquests dies estem programant les activitats del setembre, com sempre, pensant en la diversitat d'usuaris que aposten per nosaltres. També ens estem adreçant a les escoles i instituts per recordar-los la oferta de visites de formació d'usuaris que oferim des dels infants de les llars d'infants fins als alumnes de Batxillerat. Demanant bibliografies, lectures obligatòries, temes d'interès...Preparant-nos també per el nou curs.
A més, sense perdre de vista que l'any vinent serà un any especial per la Biblioteca: celebrem els 10 anys a la nova seu. Serà un bon motiu per mirar enrera i per valorar cap a on volem anar. Ens hi ajudaran dos grups amb els que treballem des de fa anys: el Grup de Biblioteques del Baix Empordà i la Xarxa de Biblioteques catalanes de la Unesco. Repensar-nos amb altres professionals sempre és més atractiu i engrescador.
Aquests dies, tenim la sort d'estar acompanyats per uns quadres engrescadors a l'Arteca. L'exposició Formes quotidianes de l'Eloi Laporta és tot un èxit i així ho reportem també des d'aquest blog.

No hay comentarios: