9/5/11

Còmplices

Aquest divendres, dia 13, ens quedem a dormir a la Biblioteca! Serà una nit màgica que compartirem una vintenta de famílies (una seixantena de persones) i que servirà per celebrar el desè aniversari. Fa un parell de setmanes anàvem a la piscina municipal a explicar contes als més petits de tots, amb l'aigüeta calenta i els contes de plàstic per als Nascuts per llegir.


Estem ja enllestint l'agenda de la Biblioplatja de Tamariu i mirant quan podem portar el carretó ple de contes al nou parc de la Sauleda...però per què serveix tot això? Penso fermament que accions com aquestes ens apropen al municipi, creen complicitats i ens fan ser un servei més pròxim i interessant. Volem sorprendre i estar alerta dels temes que us preocupen. Necessitem les famílies al nostre costat i que els infants de Palafrugell concebin la biblioteca com un espai agradable. El programa que hem fet pel proper divendres està farcit de bones intencions: no prometem un llit còmode però sí grans històries. Mireu:

20:00 Acollida i preparació de l’espai per dormir. Vestíbul
20:20 Sopar Menú Bibliotecari. Espai Arteca
21:00 Observació astronòmica. Pati de la Biblioteca
22:00 Contes de la lluna, sota les estrelles, amb Moi Jomeloguis. Secció infantil
23:00 Marató de contes en família Secció infantil/ Planta 1
09:00. Tots amunt! Recollida i xocalatada per tothom! Pati

QUÈ CAL PORTAR?
-Sac de dormir + Esterilla o matalàs inflable + Coixí ( A la Biblioteca hi haurà colxonetes).
-Peluix
-Necesser
-Coberts, plat i got

MENÚ BIBLIOTECARI
1er: Sopa de lletres
2on: Llibret de llom amb patates
Postres: MilfullsVolem escriure amb lletra ben gran (com la que fem servir en aquest bloc) que aquesta és la vostra Biblioteca. Que passeu un bon dia...i una bona nit!

No hay comentarios: