10/6/11

Nous aires

A la Biblioteca ja gaudim d'aire fresc i al nostre voltant també hi haurà nous aires: tindrem un canvi de govern municipal i ens retrobarem amb l'anterior regidor, en Xavier Rocas, que ja va ser regidor de Cultura fa quatre anys. Amb ell treballarem tots els temes pendents que esperem amb optimisme: l'ampliació de la biblioteca amb una sala polivalent, un possible nou servei d'aula d'estudi als vespres, la millora d'alguns serveis...

Mentretant, continua un degoteig de persones que d'una forma o altra, ens ajuden a renovar idees: dos nous companys substitueixen a la Mireia Jimeno i la Rita Martínez en el Pla Impuls. Aquest Pla fa possible que 2 persones treballin amb nosaltres com a formadors en noves tecnologies. Així doncs, la Cristina García i en Gerard Encabo oferiran cursos tallers per adults els dimecres al matí i els divendres a la tarda per a infants.


També una nova voluntària, l'Aimia Ferrer, que era fan al Facebook de la nostra biblioteca i que ara podrà ajudar-nos presencialment.
Aquests dies també estem enllestint la programació de la biblioteca. Només aquest mes de juny rebem a 3 autors catalans de primera línia: en Màrius Serra, en Jordi Molist i la Núria Esponellà. I avui presentem 2 llibres molt propers: El poble dels Centfocs i Tombes i lletres, d'edicions Sidillà. Els mesos d'estiu, també ens acompanyaran en Martí Gironell, l'Eva Piquer i la Rosa Regàs. Tenim moltes ganes d'obrir de nou la Biblioplatja a Tamariu, doncs aquest any hi incorporem novetats que ja us anirem comentant.
Molts nous llibres, dvd's, contes i còmics s'incorporen cada dia a la Biblioteca. Avui, a la reunió de Biblioteques del Baix Empordà, amb els companys d'altres biblioteques properes, buscàvem estratègies per donar a conèixer a tothom el que fem i oferim a les biblioteques. Ens ajudeu?

No hay comentarios: