22/8/11

De la platja a la BibliotecaD'aquí uns dies tancarem el servei de Biblioplatja a Tamariu, reobert enguany gràcies al suport dels nostres patrocinadors però sobretot reobert gràcies al suport popular dels veïns i amics. La Momo ha estat al peu del canó com a les altres edicions del servei. Estem contents d'haver introduït una activitat nova: les converses de barraca. Gràcies al testimoni de gent gran de Tamariu hem pogut recuperar uns quants records. L'entorn privilegiat de la barraca dels Lliris (o Iris) han inspirat bons moments. A més, les nits d'aquesta activitat van ser de luxe per la climatologia, que aquest any ens va oferir un juliol massa primaveral.

I ja pensem en el nou curs escolar i en agafar el ritme habitual al poble. Precisament demà, l'Eva Piquer ens presentarà a la biblioplatja 'La feina o la vida', retrat encertat de moltes mares (i pares) que han d'intentar conciliar família i treball. Així doncs, ens ho agafarem amb bon humor.

D'altra banda, des de l'Ajuntament us podem donar bones notícies: hi ha llum verda per a l'ampliació de la biblioteca i esperem que l'any vinent sigui una realitat. Més facilitats d'espai i de serveis: processos més fàcils (vegeu un exemple, en una petita polèmica sobre els carnets de les biblioteques) i millor atenció. El mes d'octubre celebrem els 10 anys, una bona data per revisar aquest servei.1 comentario:

Carme Fenoll dijo...

Petita correcció: la Barraca de Tamariu on hem fet les converses de Barraca, es diu oficialment (i per consens dels estudiosos locals) dels LIRIS. Són molt interessants però les versions que l'anomenen dels Iris o dels Lliris. Més informació a l'Arxiu Municipal.