28/6/11

Temps en família

Periòdicament s'adrecen a nosaltres alumnes de Magisteri i Pedagogia per demanar-nos quines activitats organitzem per a les famílies. Ens agrada molt donar aquesta resposta i començar des de bon principi una relació fluïda amb un col·lectiu que ens és molt proper. És molt important que els mestres coneixin els serveis de la Biblioteca i que ho puguin transmetre als seus alumnes. De fet, la setmana vinent l'Arxivera Municipal i la Directora de la Biblioteca, han sigut convidades per la UdG per donar un curs de fonts i recursos documentals per a docents. Una bona oportunitat que no deixarem perdre.

Aquest divendres inaugurem la biblioplatja: aquest estiu més que mai 'mens sana in corpore sano': que els moments d'oci familiar a l'aire lliure també puguin anar acompanyats de bones lectures i moments de reflexió.


Llistem breument aquí activitats familiars que organitzem:

· La Susana Ruiz és la persona de l'equip que treballa més a la secció infantil de la Biblioteca. Té una bona formació en Literatura infantil i juvenil i forma part del grup CLER de recomanacions bibliogràfiques infantils. Estarà encantada d'ajudar-vos.

· Per a les famílies amb infants de 0 a 3 anys, fa 7 anys que treballem en el projecte Nascuts per llegir (http://www.nascutsperllegir.org/. La Montserrat Colomé s'encarrega de coordinar moltes accions d'aquest projecte i us ajudarà a guiar-vos entre la secció de contes especials NPL.
·De forma quinzenal (divendres alterns) organitzem les Hores del conte. A vegades també programem espectacles de màgia, titelles o musicals per a nens i nenes de 2 a 10 anys aproximadament.
·A banda dels espais de contes per a tots els grups infantils tenim una secció important de llibres que l'anomenem SER PARES, on les famílies poden trobar materials interessants.

· A la Biblioteca organitzem forces més activitats familiars i us les enllacem amb les galeries fotogràfiques: Bibliogimcanes culturals , aquest any hem passat una nit màgica a la Biblioteca , bicicletades familiars als bibliobarris tots els Sant Jordi, tallers d'història oral familiar Avis-néts, etc.

No hay comentarios: